سه ایراد بزرگ آموزشی که از مربی هنری به وجود می آید
وقتی حرف از ایراد به میان می آید. مثلا در این مقاله میخواهم سه ایراد بزرگ در آموزش نقاشی به کودکان را بیان کنم. سریع هم به گونه های خاصی جبهه میگیرند. سریع توی ذهنشان حرفایی می چرخد که فلانی چرا باید از ما ایراد بگیرد. در واقع این ایراد گرفتن ها ناشی از عملکرد شما به عنوان مربی هنری نیست بیشتر نشان از ساختارذهنی است که ما به صورت خیلی عادی و در طول زمان به آن عادت کرده ایم. روندی که فکر میکنیم درست است و شاید خیلی ها این روند را درست بدانند .
ولی در واقع اینگونه نیست. در طول عمر خو دبا موضوعات و مسائل آموزشی زیادی برخورد کرده اید. و خیلی از آن موضوعات و مسائل را درست تشخیص میدهید. ولی اگر معیار درست بودن تفکر و نگرش شما باشد از کجا معلوم که آن تفکر و تگرش درست است؟ ما در جامعه ای زندگی میکنیم که از لحاظ آموزشی در فقر به سر می بریم .فقریی که باعث شده در همه زمینه های علمی فرهنگی ورزشی و هنری از بقیه کشورهای دنیا عقب بمانیم. و در نتیجه به ما کشور جهان سومی گفته شود .
فقر در آموزش به نظر من بزرگترین فقر موجود در جامعه ماست .چرا که ما باید بچه ها را آموزش بدهیم ولی با چه دانش و علمی . برای اینکه موضوع را برای شما شفاف کنم توجه شما را به نوع آموزشهای هنری در کشورهای دیگر برای کودکان جلب میکنم . در تمام کشورهای متمدن و پیشرفته دنیا آموزش برای کودکان حرف اول را میزند. برای هنر جایگاه خاصی در نظر گرفته میشود. به مربیان دوره های خاص کار ورزی را پشت سر میگذارند.آموزش آنها بر مبنای شرایط علم روز خواهد بود. شما با یک مطالعه ساده و جستجوی ساده به این نتیجه دست پیدا کنید .
ما فکر میکنیم میدانیم ولی واقعیت فراتر از این حرفهاست
ما فکر میکنیم که میدانیم ولی واقعیت چیز دیگری است. اگر دقت کرده باشید و در خیابان یا در تلویزیون دیده باشید چینی ها به لحاظ شکل صورت شبیه هم هستند و همیشه فکر میکنیم که آنها خیلی شبیه هم هستند در صورتی که همین تفکر را هم چینی ها در مورد ما دارند شاید باور نکنید آنها اعتقاد دارند ایرانی ها خیلی شبیه هم هستند .. این نوع تفکر از کجا سرچشمه میگیرد ا؟ از اینجا که ما در یک پروسه تکرار و عادی بودن قرار میگیریم و فکر میکنیم آنچه که حالت عادی است حتما درست است درصورتی که موضوع اینگونه نیست. شاید فکر کنید من چرا این مطالب رابیان میکنم و چه ربطی به آموزش هنر کودکان دارد؟ برای اینکه منظور مرا درک کنید و آن سه ایراد بزرگ را بدانید با من همراه باشید.
برای خواندن ادامه مطلب بایستی اشتراک داشته باشید.
برای اشتراک ماهانه- سه ماهه -شش ماهه و یک ساله اینجا کلیک کنید
همکاران عزیز شما در قسمت مطالب تخصصی هستید اگر فعلا تمایل به ثبت نام ندارید می توانید از مطالب رایگان استفاده کنید. من به عنوان کارشناس هنر کودکان در کنار شما هستم