نقاشی با چسب چوب یک تغییر ساده بریا حس خلاقیت
باز هم برای خلاقیت و برای اینکه تنوع در نقاشی به وجود بیاد و نیز ذهن بچه ها درگیر متریالهای مختلف بشود از یک متریال دیگر در نقاشی کودکان استفاده میکنم. تا شما به خوبی با موضوع خلاقیت در استفاده کردن از انواع متریال آگاهی کامل پیدا کنید .نقاشی با چسب چوب برای کودکان در واقع درگیر کردن ذهن پرسش گر و تحربه آموز کودکان است . کودکان هر چیزی را در نگاه اول از روی کنجکاوی در نظر میگیرند و میخواهند از آن چیز به قول خودمان سر در بیاورند . به همین خاطر این نقاشی میتواند نقطه ی خوبی برای خلاقیت در نقاشی برای کلاس جهارم به بالا باشد.
مطمنا اولین تجربه یک کودک در استفاده کردن از چسب چوب می تواند چسباندن چیزی باشد اما من ترجیح میدهم بچه ها ذهنیت چسباندن را از چسب چوب فراموش کنند و از ان به عنوان یک متریال در نقاشی استفاده کنند. چسب چوب بعد از خشک شده تا حدود زیادی شفاف میشود.ولی یک لایه برچسته بر روی مقوا به جای میگذارد . برجسته سازی در این نقاشی هدف اجرایی خواهد بود بعد موضوع ترکیب چسب چوب با رنگ مطرح میشود و در واقع همان لایه برجسته چسب چوب به صورت رنگی دیده میشود .
من در این درس میخواهم به صورت ساده موضوع را بیان کنم و اگر دوستان و همکاران سوالهای خاص و تخصصی در ذهنشان به وجود می آید میتوانند در بخش آموزشهای تخصصی آن را ببینند و مطالعه کنند . مثلا یک سوال که دانستن ان ازخود موضوع نقاشی مهم تر است و اگر شما آن را درک کنید میتوانید ذهن پویا و خلاقی در آموزش داشته باسید . این موضوع است که چرا برجسته سازی در نقاشی و هنر های مختلف برای کودکان مهم و جذاب است ؟ این گونه سوالات که خیلی زیاد هستند. و بسیار کاربردی در بخش تخصصی سایت مطرح و پاسخ داده میشود. ولی برای آشنایی شما با این مجموعه این سوال را جواب خواهنم داد .

نقاشی با چسب چوب
بچه ها از نقاشی و کار هنر چه میخواهند؟
درک این موضوع که بچه ها چه چیزی را از نقاشی میخواهند برای مربیان مهم است. بچه ها در نقاشی در وحله اول نه میخواهند درونیات خودشان را بروز دهند و نه میخواهندنقاشی برای آنها ابزار باشد. آنها فقط به بازی و نقاشی فکر میکنند. یعنی بازی در وحله اول یک اشتیاق درونی در کودکان است و این حس بازی با رنگها و فرمها و خطوط است که فعالیت هنری را شکل میدهد . با این رویه ی فکری استفاده از ابزار و متریال های مختلف میتواند حس بازی و شادی درونی کودکان را بیشتر کند.
لمس کردن یک موضوع مهم در هنر کودکان است
کودکان با لمس کردن بیشتر با آن هنر ارتباط برقرار میکنند که من در بخش تخصصی یک مقاله کامل در این زمینه دارم که میتوانید مطالعه کنید . در دنیای برجسته سازی کودک با لمس کردن پستی و بلندی ها حس میکند یک کار خاص انجام داده است . کودک در برجسته سازی تصورات ذهنی خودش را زنده تر و قابل لمس تر می بیند . به همین خاطر است که مجسمه سازی برای کودکان و سفالگری برای کودکان بسیار مهم و با اهمیت است .
به نظر من یک کودک برای رسیدن به خلاقیت در کلاس مجسمه سازی آن هم با متد درست بیشتر موفق میشود . چرا که تجسم سه بعدی قوی تر از تجسم دو بعدی است . از این رو هر هنری که در خود حس برجسته سازی را برای کودکان تقویت کند به گونه ای برای بچه ها اهمیت و جذابیت ذهنی خواهد داشت .

چسب چوب و نقاشی کودکان
روش کار برای نقاشی با چسب چوب برای کودکان
من در این قسمت به جند نمونه از استفاده چسب چوب در نقاشی کودکان می پردازم . اولین نمونه و ساده ترین آن این است که کودک بعد از کشیدن نقاشی با مداد به صورت خیلی کم رنگ مسیر خطوط سیاه مداد را با چسب چوب به صورتی که یک لایه روی آن خطوط قرار بگیرد بپوشاند . بعد از خشک شدن نقاشی خودش را رنگ بزند در این حالت خطوط سفید و نیم شفاف باقی می مانند. و بقیه سطح کار رنگ آمیزی شده است.بعد میتوان به چسب چوب رنگ اضافه کردو بجای خطوط نیمه شفاف خطوط رنگی به وجود آورد .
روش بعدی به یان صورت است که سطح مقوا کاملا با چسب چوب آغشته میشود و بعد بچه ها با وسایلی روس سطح چس چوب مقاشی میکشند در واقع مانند تکنیک خراشیدن از چسب جوب بر میدارند تا نقاشی به مانند سطحی کنده کاری شده یده شود . البته کاربرد چسب چوب در هنر کودکان زیاد است که میتواند در کاردستی – سفالگری – مجسمه سازی کودکان از آن نام برد . مثلا در کاردستی تکنیک پاپیه ماشه از چسب چوب استفاده میشود و…
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.