ورود / ثبت نام
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

مشاهده سبد خرید
0
0

خمیر مارزیپان برای بازی کودکان

1137 بازدید
marzipa

نحوه ساخت خمیر خمیر مارزیپان

مواد لازم برای تهیه این خمیر

  • سفیده تخم مرغ (بزرگ) ۱عدد
  • گلاب ۲قاشق غذاخوری
  • پودر بادام ۴۰۰گرم
  • شکر ۲۰۰گرم
  • پودر قند به میزان لازم

خمیر مارزیپان با اسامی زیادی در بین مردم معروف است از جمله  : خمیر مارسیپان یا مارسمان یا مارسپان یا مارزپان و.. یک خمیر هست که از پودر بادام و شکر تهیه میشود، خمیر خوشمزه ای هست و طرفدار های خاص خودش رو دارد! از این خمیر میشود استفاده های مختلفی توی کیک و شیرینی داشت.اما من این خمیر را برای بازی کودکان و تمرینات خمیر بازی برای کودکان ۲ سال تا ۵ سال در نظر گرفته ام .

نحوه تهیه خمیر مارزیپان

۱. اول  پوست بادام ها رو جدا کنید و حواستون باشد که این میزان بادام بدون پوست هست یعنی بعد از جدا کردن پوست بادام اون رو وزن کنید و مطمئن باشید ۴۰۰گرم بادام بدون پوست دارید.
۲. برای جدا کردن پوست بادام اول مقداری آب و کمی گلاب را روی حرارت بگذارید و صبر کنید به جوش بیاید.بعد بادام را به آن اضافه کنید و ۳ دقیقه بگذارید روی حرارت بجوشه و بعد برش دارید.سعی کنید زمان بیشتر از این نشه چون برای اسیاب کردن مشکل پیش میاد.
۳. بعد از اینکه بادام ها جوشید اون رو از روی حرارت بردارید و داخل آبکش بریزید و بلافاصله اونها رو با اب خیلی سرد بشورید و بعد صبر کنید تا اب اضافی اونها خارج بشه.
۴. حالا با یه فشار کوچیک دست پوست بادام رو جدا کنید.دقت کنید اگر آب سرد نباشه پوست بادام راحت جدا نمیشه.
۵. بادام های پوست کنده شده رو روی یک دستمال بریزین تا اون مقدار کمی آب که دارن هم خشک بشه .بادام باید کامل خشک بشه.میتونید اون رو روی بخاری یا شوفاژ هم بذارید تا زودتر خشک بشه.
۶. بعد از خشک شدن بادام ها اونها رو آسیاب کرده و از الک رد کنین تا پودر ریزی داشته باشین و خمیر یکدست تری به دست بیارین.

در صورتیکه موقع آسیاب کردن بادام هاتون زیادی روغن انداخت و یا کمی خیس بود برای اینکه چسبندگیش رو کمتر کنین مقدار خیلی کمی بهش پودر قند اضافه کنین.البته این حالت بیشتر به خاطر خیس بودن بادام ایجاد میشه پس بهتره بذارید بادام کامل خشک بشه و بعد اسیاب کنید که این مشکلات ایجاد نشه.
۷. وقتی بادام هاتون به خوبی پودر شدن نوبت به تهیه خود خمیر میرسه . برای تهیه خمیر ابتدا مخلوط آب، شکر و گلاب رو روی حرارت قرار بدین تا بجوشه خیلی نباید شربتتون بجوشه و غلیظ بشه! ما نیاز به یک شربت رقیق داریم پس حدود دقیقه جوشیدن کافیه! حالا شربت رو از روی حرارت بردارین و وقتی کمی سرد شد پودر بادام رو بهش اضافه کنین و خوب هم بزنین.

۸. وقتی خوب مخلوط شد سفیده تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنین،حالا مجددا ظرف رو روی حرارت قرار بدین و دو سه دقیقه مرتب هم بزنید تا سفیده تخم مرغ بپزه و خام نمونه و در عین حال خمیرتون نسوزه!
۹. خمیر توی این مرحله شدیدا چسبنده هست! بذارین کمی خنک بشه در حدی که حرارتش دستتون رو نسوزونه. توی یک سینی پودر قند بریزین و خمیر رو روی پودر قند ها قرار بدین.روش مجددا پودر قند بریزین و دست خودتون رو هم با پودر قند آغشته کنین و شروع به ورز دادن خمیر بکنین همینطور که خمیر رو ورز میدین کم کم پودر قند هم اضافه کنین، پودر قند جذب خمیر میشه و چسبندگی خمیر کم میشه! این کار رو تا جایی ادامه بدین که دیگه خمیر به دستتون نچسبه.

۱۰. خمیرتون آماده هست، اون رو داخل کیسه فریزر قرار بدین و داخل یخچال نگهداری کنین چون در مجاورت هوا خیلی زود خشک میشه. اگر میخواین برای مدت طولانی نگهش دارین می تونین داخل فریزر هم قرار بدین.
۱۱. خمیر رو میشه با رنگ های خوراکی رنگ کنین و برای مصارف مختلف استفاده کنین.
نکات
۱) اگر به نظرتون خمیر خیلی شیرینه میزان شکر رو ۵۰ گرم کم کنید.
۲) اگر میخواید خمیرتون رنگی بشه وقتی مواد روی حرارت هستند بهش رنگ خوراکی اضافه کنید یا در حین ورز دادن خمیر با پودر قند این کار رو بکنید.
۳) این خمیر اگر در معرض هوا بمونه در عرض نیم ساعت خشک و بلا استفاده میشه.

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://www.artkoodak.ir/?p=11643
آقای مهربان
من علیرضا قالیجاری مدیر برند آقای مهربان با بیش از بیست سال فعالیت در زمینه آموزش هنر به کودکان و مربیان هنری کودک فعالیت رسمی خودم را از سال 95 در فضای مجازی آغاز کردم و با راه اندازی وبلاگی با عنوان آموزش تکنیک های نقاشی کودکان و نیز کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام تلاش کردم تجربیات خودم را در اختیار مربیان و اولیای علاقمند به هنر کودکان قرار بدهم و در حال حاضر این سایت یعنی سایت هنر کودکان به عنوان مرجع در اختیار مربیان و اولیای علاقمند به هنر کودکان قرار دارد.
مطالب بیشتر
برچسب ها:

نظرات

0 نظر در مورد خمیر مارزیپان برای بازی کودکان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.